Slaap- & Badkamer

Beneden bevinden zich in de rechtervleugel twee slaapkamers, de ‘gele kamer’ en de ‘blauwgroene kamer’ met een schuifpui naar het terras. De slaapkamers zijn voorzien van grote kledingkasten met spiegeldeuren. Een halletje tussen deze twee kamers geeft toegang tot de groene badkamer met twee wastafels met spiegelkasten, wc en douche. In de linkervleugel liggen de twee roze slaapkamers, waarvan de achterste kamer een eigen ingang, oprit en terras heeft en voorzien is van een kitchenette met gasstel en koelkast. Ook tussen deze twee slaapkamers bevindt zich een badkamer met douche, wastafel met spiegelkast en toilet.

Boven komt de trap uit op een overloop, tevens kitchenette met elektrische kookplaat en koelkast. Deze overloop geeft toegang tot een groot balkon en de blauwe kamer: de ‘master’ slaapkamer. De blauwe kamer heeft openslaande deuren die leiden naar het balkon van 3,5x6m. waar u voluit van het schitterende uitzicht kunt genieten. Er staat, behalve een tafel en makkelijke stoelen, een heerlijke ligstoel. Bij deze grote slaapkamer met inloopkast hoort ook een ruime badkamer met daarin een mooi badmeubel met dubbele wastafel, een douche, toilet en bidet. In de blauwe kamer staan een tweede TV en een dvd-speler.

Alle slaapkamers zijn voorzien van geruisarme, split-unit airco’s en, behalve de roze ‘woon/slaapkamer’, van ingebouwde kasten en spiegeldeuren. De plafondventilators, die in alle slaapkamers (en overigens ook in de woon- en eetkamer) aanwezig zijn, zorgen voor verkoeling wanneer dat nodig is, ook wanneer u liever geen gebruik maakt van de airco. Alle benodigde beddengoed en handdoeken (inclusief een strandlaken per persoon) zijn aanwezig. Het hele huis is voorzien van 220V stopcontacten, dus u kunt uw scheerapparaat en dergelijke zonder adaptor meenemen. De zonneboiler zorgt voor warm water in het hele huis.