Huurvoorwaarden

Reservering en betaling
Na reservering van de vakantievilla ontvangt de huurder een factuur voor aanbetaling van 50% van de huurprijs. Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen te worden voldaan, waarmee de reservering definitief wordt en waarmee de huurder zich akkoord verklaart met de huurvoorwaarden.
Het restantbedrag, de kosten van eindschoonmaak en de borgsom dienen 4 weken voor het begin van de huurperiode te zijn voldaan. Eventuele transferkosten worden ter plaatse met de beheerder afgerekend.

Optie
Het is mogelijk een optie te nemen op de vakantievilla voor een vooraf met de verhuurders af te spreken periode (om bijvoorbeeld boeking van reisbiljetten af te stemmen met de huurperiode).

Annulering
Bij annulering wordt in principe de huurprijs geheel in rekening gebracht. Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen. Indien de woning in de besproken periode aan anderen kan worden verhuurd, zal een bedrag gelijk aan de huursom van de opnieuw verhuurde dagen gerestitueerd worden, onder aftrek van administratiekosten van €150.

Beheer
De villa wordt beheerd door Hilde Bovendorp Beheer, Kaminda San Sebastian B7, Curaçao, tel.: +59 99 8641555 of mobiel: +59 99 5117086.
De beheerder vangt de huurder op, maakt hem/haar wegwijs in het huis en staat klaar om alle vragen omtrent de bewoning van het huis te beantwoorden.

Minimumverblijf, aankomst en vertrek
Er geldt een minimumverblijf van 7 nachten (kerstperiode 10 nachten), maar aankomst op elke dag van de week is mogelijk. De huurder kan op de aankomstdag vanaf 16.00 uur de villa betrekken. Vertrektijd is 10.00 uur in verband met de eindschoonmaak. In overleg kan op de vertrekdag (indien die avond geen andere gasten verwacht worden) beschikt worden over de woning tot het vertrek naar de luchthaven tegen een vergoeding van 60% van het geldende nachttarief. De beheerder kan eventueel zorgen voor het transport van en naar de luchthaven.

Schade aan de villa en inventaris
De huurder wordt geacht als een ‘goede huisvader/-moeder’ met de villa en de inventaris om te gaan en deze opgeruimd achter te laten. Indien er door toedoen van de huurder of zijn/haar medebewoners schade aan de villa of aan de inventaris wordt toegebracht, wordt deze in rekening gebracht. Eventuele schade dient direct, of in ieder geval voor het vertrek, aan de beheerder doorgeven te worden. De kosten worden verrekend met de borgsom. Kleine schadeposten (tot €25) worden, mits gemeld, niet in rekening gebracht. De huurder wordt dringend verzocht ook gebreken die níet door zijn/haar toedoen zijn ontstaan direct aan de beheerder te melden.

Borgsom
De borgsom bedraagt €400 bij een bezetting tot en met vier personen en €600 bij meer dan vier personen. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten en meerverbruik elektriciteit, binnen 14 dagen na vertrek uit de vakantievilla teruggestort.

Bijzondere voorwaarde
Kas na Nort bevindt zich op de rand van een steile klip van circa 25 meter diep. Men dient te allen tijde een veilige afstand tot deze (gemarkeerde) rand te houden. De villa heeft een zwembad van 10×4 meter, diepte 1.20-2.00 meter. Er is een demontabel veiligheidshek beschikbaar dat desgewenst gemakkelijk tussen de villa en het zwembad (en derhalve ook de rand van de klip) kan worden geplaatst. Gezinnen met één of meer jonge kinderen dienen in ieder geval dit hek te plaatsen, vanwege de veiligheid. Ook huurders zonder jonge kinderen dienen het hek te plaatsen, indien zij visite ontvangen met een jong kind. De veiligheid van de huurder en al zijn/haar medehuurders en gasten blijft echter de verantwoordelijkheid van de huurder. De verhuurders nemen hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.