Vakantievilla Curacao

 English
 
Kijk eens naar wat sommige van onze gasten te zeggen hebben over hun ervaringen.
Klik hier om zelf uw ervaringen met Kas Na Nort te plaatsen.

Pagina: 1  2  3  4  [5]  6  

Jan en Nell Hillebrand  -  Nederland
Mar 8, 2007
In één woord geweldig!!!!

Een héél comfortabel huis waar je met veel mensen tegelijk je heerlijk thuis kan voelen.
Wij hebben er geweldig genoten van alles wat het huis en het eiland te bieden heeft.
Voor de eerste keer waren wij op Curacao, maar zeker niet voor de laatste!!!
De natuur was ook geweldig zeker rondom het huis waar vele vogels de weg hebben gevonden en ook de planten mooi groeien.
Maar het allerleukste is jullie gastvrijheid.

Wij hadden het niet beter kunnen treffen.

Jan en Nell

Hans Beoletto en Margriet Obers  -  Nederland
Feb 23, 2007
BESTE HELEN EN DICK
WIJ HEBBEN MET ZES PERSONEN MOGEN GENIETEN VAN JULLIE FANTASTISCHE HUIS, WAT VAN ALLE GEMAKKEN IS VOORZIEN. HET UITZICHT IS FANTASTISCH EN VOORAL HET ZWEMBAD IS SUPERDELUX.
ALS HET AAN ONS LIGT KOMEN WE ZEKER NOG EENS TERUG.
WEET ZEKER DAT .

GROETEN VAN HANS EN MARGRIET


Fam. Bouwman  -  Nederland
Jan 4, 2007
Beste Helen en Dick,

Wat kunnen wij nog voor nieuws in jullie gastenboek zetten? Alles is al genoemd, dus we vallen in herhaling! Maar goed, ook wij waren zeer onder de indruk van het huis, het uitzicht en het zwembad! In één woord: fantastisch!!!

We hebben in twee weken vrienden gemaakt met vogels en hagedissen. Tip: brood en meloen, daar zijn ze gek op!

Voor de toekomstige gasten: vergeet echt de verrekijker niet, want er is heel veel moois te ontdekken tussen de bomen, struiken en cactussen beneden! Leguanen, enorme hagedissen, uilen en vele andere mooie vogels... Genieten dus voor de natuurliefhebber!

Wat we ook niet onvermeld willen laten: de huurauto! Prima geregeld, waarvoor dank aan Jansen autoverhuur en aan de fam. Dijkstra!

Het was niet onze eerste keer Curacao, maar een accommodatie als dit hebben we echt niet eerder gehad. We hopen dan ook oprecht nog eens terug te keren naar "Kas na Nort".

Helen en Dick, dank jullie wel voor deze prachtlocatie. We wensen jullie en alle toekomstige gasten heel veel plezier toe op deze mooie plek op Curacao!

Met vriendelijke groeten,
Fam. Bouwman

Anneke, John en koters  -  Aruba
Dec 11, 2006
Aanvankelijk hadden we er een hard hoofd in, met drie gezinnen in een huis. Echter, direct na aankomst voelden we ons er al thuis door de sfeer en entourage van het geheel. Zoveel ruimte dat je zelfs in de woonkamer kon voetballen , bij wijze van spreken.
Een heerlijke tijd hebben we er gehad en ik hoor dat er al plannen zijn om volgend jaar weer zo'n familie-bijeenkomst te organiseren.
Warme complimenten en een woord van dank aan het adres van Helen en Dick

Maia en familie  -  Curaçao
Dec 8, 2006
Vakantie in Eigen Land op een unieke plek, in een prachtig, gastvrij en ruim huis, dat van alle gemakken is voorzien. Wat wil een mens nog meer.
We hadden nauwelijks behoefte om de deur uit te gaan. Het huis is bijzonder geschikt om er met meerdere familieleden te verblijven. De kleintjes en ook de grotere kinderen vonden het heerlijk om zo van de ontbijttafel in het zwembad te plonzen, (dat overigens door het hek goed is beveiligd). Mijn ouders hebben ook erg genoten van de "ambiente" en van het uitzicht op de Noordkant.
Helen en Dick, ik wens jullie nog heel veel enthousiaste gasten toe.

Michèle Marina en Lucille (en de rest van de familie)  -  Nederland
Nov 30, 2006
Wij hebben een weekje in Kas na Nort vertoefd en daar een heerlijke tijd gehad. Het is een perfecte plek, ook wanneer het huis vol zit (of beter, alle bedden bezet zijn), want er is genoeg ruimte voor iedereen. De heer Dijkstra weet je goed welkom te heten en is goed bereikbaar / was nodig in verband met black out voordat we hadden gelezen waar we lampjes konden vinden. Het huis is zo compleet dat hij verder op de achtergrond kon blijven. Zwembad onder handbereik en de zee aan je voeten, meer heeft een mens niet nodig!

Fam. Heikenfeld  -  Deutschland
Oct 23, 2006
Dear Helen, dear Dick,
back in good old Germany we would like to tell you again that we have had wonderful holidays. Your Kas Na Nort with the famous pool is really a great plays to stay. We found everthing we needed to make our holidays comfortable. The view over the Carribean see is phantastic. It´s really a place to relax.
We enjoyed our time in your house very much. On the island we found beautiful beaches for snorkeling (phantastic) riding, shopping... !!!
Maybe we will find the time to come again to relax at your Kas na Nort.
We always wish you and all the guests who will stay in your house: Good look!
Best regards - Tot ziens - Alles Gute
Your Heikenfelds

Fam. Seesink  -  Nederland
Oct 8, 2006
Beste Helen en Dick,

Kas na Nort is een prachtig huis op een centrale, veilige en rustige locatie. Het uitzicht is echt geweldig!
Het huis is bijzonder comfortabel, uitzonderlijk compleet en lekker luxe.

Het ontvangst begon gelijk al goed ! Wij zijn zeer gastvrij en professioneel ontvangen door Etty Dijkstra.
En ook tijdens het verblijf stond het echtpaar Dijkstra gelijk voor ons klaar bij eventuele vragen. Hartelijk dank daarvoor !

Wij wensen jullie nog veel succes met de verdere verhuur van jullie droomhuis.
Wij hebben echt heel erg genoten en we kijken er al naar uit om weer terug te kunnen komen !

Groeten, Fam. Seesink

Phriso en Mariena Haaring  -  Nederland
Sep 28, 2006
Beste Helen en Dick,

Voor ons zit het er bijna op! 2 weken honeymoon op Curacao! Wat hebben we er van genoten! En wat was het snel voorbij!

We hebben twee weken heerlijk weer gehad met een lekker koele noordenwind. Echt genoten en lekker tot rust gekomen in jullie mooie huis met een geweldig uitzicht over de zee en een heerlijk zwembad waar we tot in de late uurtjes gebruik van hebben gemaakt. Het was allemaal op en top in orde.

We hebben veel gezien van het eiland en leuke dingen gedaan. Lekker op het strand geweest en gezwommen met dolfijnen (een echte aanrader).

Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie “Kas na Nort” en hopen voor de toekomst tot ziens.

We willen overigens nog wel even kwijt dat jullie het treffen met het beheerders echtpaar Dijkstra. Het maakt niet uit voor wat en op welk tijdstip je ze nodig hebt, ze stonden direct voor ons klaar!

Een hartelijke groet,

Phriso en Mariena Haaring

Bert en Nicolien Rigter en kids  -  Nederland
Aug 25, 2006
Over een perfecte vakantie gesproken!!!!!!!
Een prachtige plek op een heerlijk eiland. Het enige dat meegenomen moet worden is wat kleding en jezelf.
Verder is alles aanwezig om een vakantie tot een succes te maken.
Lekker elke dag op pad met een auto die we voor een interessante prijs hebben gehuurd door bemiddeling van de beheerder. Cultuur en natuur snuiven en natuurlijk elke dag van een andere baai, boven en onder water, genieten.
En dan 's avonds weer heerlijk relaxen op de kaminda seru waterloo in het prachtige Kas Na Nort. Een heerlijk zwembad, uitkijkend op een stuk natuur dat een vogelparadijs blijkt te zijn, met in de verte de golven die op de kust stukslaan. Wat wil je nog meer? We hebben heimwee en hopen een keer terug te komen. Helen en Dick, we wensen jullie toe dat jullie zelf ook veelvuldig van dat moois kunnen genieten.

groeten, Bert, Nicolien, Isabel, Marisa en Bob Rigter.

Pagina: 1  2  3  4  [5]  6