Vakantievilla Curacao

 English
 
Kijk eens naar wat sommige van onze gasten te zeggen hebben over hun ervaringen.
Klik hier om zelf uw ervaringen met Kas Na Nort te plaatsen.

Pagina: 1  2  [3]  4  5  6  

Eugene van den Boom  -  Netherlands
Sep 6, 2011
My family and I stayed at Kas Na Nort for 3 weeks and it was a wonderful, relaxing experience!
The villas area is beautiful, right at the edge of typical Curacao nature with a wide and un-obstructed view on the Caribbean Sea. The villa is located centrally on the island, this means you can drive easily to all parts of Curacao, for example, the centre of Willemstad, the airport and its an easy drive to several beautiful beaches. The villa is clean and comfortable with all modern conveniences with a beautiful well-kept garden and pool. The temperature of the swimming pool is divine, also at night. On arrival day we were warmly greeted by the custodian, Caroline, who turned out to be exceptionally helpful and service-minded during our stay. I strongly recommend staying at Kas Na Nort! Thank you Helen and Dick and hopefully we will be staying at Kas Na Nort soon!

Hans Van den Boom  -  Nederland
Aug 30, 2011
Beste Helen en Dick,

In augustus j.l. was ik met mijn gezin (Antilliaanse)vrouw, kinderen en kleinkinderen gedurende 3 weken jullie gast in het prachtige, complete huis aan de Noordkant.
Ik moet zeggen dat het een fantastisch huis is :zeer compleet en van alles voorzien in een weldadig aandoende Curacaose sfeer door zowel de inrichting als de natuurlijke omgeving die versterkt wordt door de prachtige tuin, die aan de noordzijde zacht overgaat in het dieper gelegen eeuwenoude landschap met aan de horizon de rustgevende, golvende Caraibische zee.
In 1963 begon ik als jonge leraar op Curacao, trouwde er toen ( nu 48 jaar geleden) en kwam er nog vele malen terug. Nu ook mijn kleinkinderen de prachtige gelegenheid hebben gehad om via verblijf in jullie mooie huis ook te kunnen genieten van Curacao kan ik tot geen andere conclusie komen : Curacao, wij houden van jou !

fam. Jochmann  -  Nederland
Apr 27, 2011
Beste Dick en Helen,

Wij zijn net teruggekeerd na een verblijf van 12 dagen in Kas Na Nort.
Wij hebben genoten van het mooie huis, het prachtige uitzicht en het heerlijke klimaat.
Het was een vakantie om niet snel te vergeten.

Groet

Jan en Els Jochmann
April 2011

rob en elke  -  nederland
Jan 2, 2011
Wij waren van 28 Nov - 6 December 2010 in Kas na Nort.
Het is een prachtig mooi huis met een fantastisch uitzicht, zowel vanaf het terras beneden als vanaf het terras van de slaapkamer. Helaas waren de weergoden ons niet gunstig gezind en hebben we zelfs geen enkele maal van het zwembad gebruik kunnen maken noch van de BBQ. Heel veel (tropische) regenbuien en zelfs bijna 2 dagen onafgebroken regen. Het eiland stond ook op vele plekken onder water. Veel wegen stonden vol met grote waterplassen en daaronder lagen vaak diepe kuilen. Dit beinvloedt natuurlijk behoorlijk de vakantie. Toch hebben we ons wel vermaakt. Nogmaals, op het huis valt niets aan te merken en we zullen deze villa zeker aanbevelen.

Fam. Groen/Plaatsman/Tusveld  -  Nederland
Nov 4, 2010
Beste Helen en Dick en natuurlijk Caroline,

Mensen die twijfellen om Kas Na Nort te boeken........Niet doen gewoon boeken!! Wat een heerlijk huis!! Werkelijk alles is er aanwezig. De mannen in ons gezelschap waren erg blij met het internet, de vrouwen met de zeer uitgebreide uitrusting van de keuken, en Tom de jongste van ons gezelschap was meer dan tevreden met het zwembad en de spulletjes die er waren voor erin!! En iedereen was het met elkaar eens dat het uitzicht iets was dat je gewoon mooi moet vinden!! Voor het vakantie gevoel hoef je de deur niet uit!! Wij waren met een gezelschap van 9 personen en vonden de ruimte ideaal, iedereen had voldoende privacy. Meteen na het boeken van deze villa hadden we al het gevoel dat we meer dan welkom waren, de vriendelijke mailtjes van Helen, en de ontvangst van Caroline. Zeker een huis om nog eens naar terug te keren. Dank jullie wel voor deze heerlijke vakantie!!
Liefs Jaap en Edith, Pieter en Margriet, Wouter en Jeroen en Arin Esther en Tom

Familie Gelevert  -  Nederland
Sep 27, 2010
Beste Helen & Dick,

De verwachtingen die wij hadden dat Kas Na Nort zou bijdragen aan een creren van een tropisch gevoel zijn helemaal uitgekomen. Zoals uit de de vele reacties eerder in dit gastenboek valt op te maken zijn de unieke ligging, het geweldige uitzicht, de inrichting van het huis, het zwembad en de tropische tuin helemaal top ! Over alles is nagedacht.
In en rondom jullie prachtige huis en zwembad hebben we met zijn zessen genoten. Van de dagelijkse afkoelingsduik, van de snorkelpret van de kinderen en van ons dagelijkse borreluurtje in het avondzonnetje aan de rand van het zwembad of in de houten stoelen aan de rand van de klif. Ook na de vele trips die we maakten om oude herinneringen op te halen, was een verkwikkende plons het eerste wat we deden als we terugkwamen op onze thuisbasis.

Een extra dimensie van onze vakantie was de aanwezigheid van opa Sjak en oma Jeanne die als voormalige ingezeten van dit mooie eiland hun 20 tropenjaren hier met ons konden delen. Samen met hen hebben we herinneringen opgehaald en oude vrienden en bekenden (weer) ontmoet. Met name de spontane / onverwachte ontmoetingen gaven extra betekenis, in het bijzonder voor Sjak. De avond bij Brakkeput-Mei-Mei was in dit opzicht speciaal en als vanouds Curacao's gezellig.

Kortom onze gezamenlijke vakantie op dushi Korsou in 2010 was heerlijk en om nooit meer te vergeten !

Marijke, Henri, Sander, Tim, Sjak, Jeanne

theo & daphne  -  nederland
Sep 14, 2010
tjsa, was je ooit in Kas na Nort,zoals wij, -meerdere malen- dan zullen andere vakantiehuizen altijd tegenvallen! Wij spreken uit ervaring. (ook op dit moment....).Met zijn unieke uitzicht en zijn rustige omgeving maar ook door de complete inrichtingn is Kas na Nort "one of a kind "!

Theo Franck enLilian van der Woude  -  Nederland
Jun 3, 2010
Begin mei hebben we met ons gezin, 5 personen in totaal, 11 dagen genoten van villa Kas na Nort. Al na 5 minuten, tijdens de deskundige uitleg van Caroline, de beheerder, voelden wij ons al helemaal ' thuis'. Dat is mede te danken aan de persoonlijke maar toch neutrale inrichting, de ruime opzet en de prachtige tuin met zwembad.
De vier slaapkamers boden een luxueuze privacy voor ons gezin met 2 volwassen kinderen en een puberende zoon.
Maar de meeste tijd hebben we doorgebracht op de achterporch, soms in de schaduw, dan weer in het water, afgewisseld met even in de zon zitten.
Ontbijten, lunchen en dineren krijgen een nieuwe dimensie met het prachtige uitzicht op de natuur van de noordkant. Wij verbleven al vele malen in diverse huisjes, maar dit was verreweg de top, zelfs al zit je niet direct aan zee. Met de auto zit je zo in de stad of aan een baai.
De zonsopkomsten (de eerste dagen vaste prik door tijdverschil!) zijn adembenemend, minstens zo mooi als de zonsondergangen aan de zuidkant. Prachtig licht ook om te fotograferen. Dat laatste is ook vlak bij het huis prachtig: vrijwel alle curacaose vogels hebben we kunnen bewonderen en kunnen vastleggen op de foto, van kolibrie tot warawara (grootste roofvogel). Ook de hagedissen en toteki's, leguanen enzovoort.
In verhouding tot de huurprijs is datgene wat je ervoor krijgt prima, er was werkelijk niets dat we gemist hebben. Ook de beheerder was erg behulpzaam in regelen van vervoer van en naar Hato, allemaal erg relaxt en erg accuraat en vriendelijk.
Kortom, een aanrader waar we zeker weer naar teruggaan de volgende keer.

Sharine  -  Nederland
Nov 21, 2009
In mei dit jaar hebben wij 2 weken in Kas Na Nort verbleven. In n woord Fantastisch. Werkelijk wordt over alles nagedacht, je hoeft alleen je koffers uit te pakken en genieten.

Wij zijn zeer goed ontvangen door Caroline Weber, zij heeft alles uitgelegd en is zeer vriendelijk. Met al je vragen kon je bij haar terecht.

Wij gaan vaak naar Curacao, maar verblijven in hotels. Nu we deze ervaring hebben met Villa Kas Na Nort kan ik je zeggen dat we dubbel hebben genoten, zowel het feit dat je op Curacao bent n een prachtig verblijf.

Over de villa zelf kan ik zeggen dat de locatie zeer indrukwekkend is en relaxed. De moeite waard om een ontspannende vakantie door te brengen. De uitzicht achter het huis op noordkant en de achtertuin zijn zeer bijzonder. Je voelt je echt in een paradijs.

Rest mij niets anders dan een ieder deze villa aan te raden als je een keer naar Curacao wil.

Zowel Helen als Caroline zijn zeer vriendelijke mensen. Na het reserveren van de villa houd Helen contact met je om zeker te garanderen dat je het naar je zin hebt, zelfs speciale wensen kan je met haar afspreken. Wat wil je nog meer!!

Ik wil jullie erg bedanken voor je goede service!!

Groetjes,

Sharine en Elvis

fam Martis  -  nederland
May 26, 2009
beste allemaal,

wij hebben van 22 april tot 10 mei 2009.
onze vakantie door gebracht in de villa kas na nort.
en onze verwachting werd ruim overtroffen.
op internet is het al mooi maar in het echt!!!!!
wat een prachtig uitzicht.
maar dan doe ik het huis tekort.echt super.
met de hele familie (10) personen een heerlijke vakantie gehad met de luxe die een echte vakantie nodig heeft.
alles is tot in de puntjes geregeld echt heel fijn.
wij hebben onze lokatie gevonden voor als we weer naar curacao gaan. en terug komen we zeker!!!!!!!!!
Dick en Helen heel erg bedankt dat we in jullie huis mochten verblijven.

mensen dit is echt een aanrader!!
kas na nort een paradijs in de caribean.
dushi kursou
Robert Martis 26-05-2009

Pagina: 1  2  [3]  4  5  6