Vakantievilla Curacao

 English
 
Kijk eens naar wat sommige van onze gasten te zeggen hebben over hun ervaringen.
Klik hier om zelf uw ervaringen met Kas Na Nort te plaatsen.

Pagina: 1  [2]  3  4  5  6  

J.Jochmann  -  Nederland
Mar 15, 2014
Net terug van ons tweede bezoek aan Kas Na Nort. De vorige keer waren we er met kinderen en kleinkinderen en deze keer met vrienden. Het was voor ons weer een vorm van thuis komen: het huis en zijn omgeving waren nog precies zoals ze op ons netvlies stonden.
Dus: Wederom een heerlijke vakantie gehad met fantastisch weer en een vertrouwd thuis: "Kas Na Nort"

Jan en Els Jochmann

Fam. Obispa  -  NL
Nov 3, 2013
Wat was het weer heerlijk genieten!!! Eerder dit jaar kennis gemaakt met Kas na Nort toen we er verbleven voor onze honeymoon. Het uitzicht, het zwembad, de ruimte. Genieten ten top!

We konden het dus ook niet laten om vorige maand terug te komen en dit keer inclusief ouders en ons zoontje van 2. Met een gerust hart kan je hier je kleintjes mee naartoe nemen, je bent van alle gemakken voorzien. Een kamer speciaal ingericht voor de kleintjes die grenst aan het zitgedeelte achter zodat je de kleine goed in de gaten kan houden terwijl je als ouders kan genieten van een rustige avond. Traphekjes om ongelukken te voorkomen en een speciaal hek waarmee het zwembad en de klip afgeschermd wordt. Extra campingbedjes voor buiten of op het strand en speelgoed voor zowel in als naast het zwembad.

Mensen die komen voor hun rust zitten in Kas na Nort op het goede adres. Vroeg wakker? Neem plaats op de stoeltjes bij de klip en geniet van een kalme zonsopkomst en hoor hoe de vogeltjes wakker worden. Leg wat suiker in het bakje en zie hoe de suikerdiefjes komen eten.
De beveiliging om Sunset Heights binnen te komen, zorgt ervoor dat het ook op straat kalm is. En met je auto op je eigen terein, afgeschermd door een hek wat op slot kan, kan je met een gerust hart ontspannen.

Wij hebben ons vaste vakantieadres gevonden!

Marijke  -  Nederland
Apr 27, 2013
Het was weer een heerlijke vakantie met als basis Kas na Nort. Het is het beste huis wat wij tot nu toe, met onze vele vakanties op Curacao, gehuurd hebben. Wat een unieke locatie met het vredige uitzicht op de noordkust en de ongestoorde 'knuku' waarin de leguanen en de vogels vrij spel hebben. Elke ochtend konden we genieten van een opkomende zon en om klokslag 7 uur kwam ook de Warawara langs vliegen gevolgd door langscherende parkieten en haviken terwijl de trupiaals en de suikerdiefjes om de suikerpot vochten. In de vroege ochtend zagen we ook altijd drie leguanen in de pikaboom schuin rechts beneden vanaf het plateau. Deze morgen rust en schoonheid waren voor ons altijd een prachtig begin van de dag.

Het huis is niet alleen schitterend, maar ook heel praktisch gelegen waardoor er de hele dag een lekker windje waait. Het is verder werkelijk van alle gemakken voorzien, tot en met een volledige uitrusting voor baby's, inclusief speelgoed voor de kleintjes! De kinderstoel, de box en het zwembadje werden enthousiast gebruikt. Op communicatie gebied was er van alles aanwezig en dat wij ononderbroken internet service hadden was een groot pluspunt. Daarnaast bood het huis privacy voor ons en onze getrouwde kinderen en kleinkind omdat elke slaapkamer eigenlijk een eigen unit vormt met keukentje en badkamer. Dit werd door allen zeer gewaardeerd.

We waren uitermate gecharmeerd van het zeer efficiënte gebruik van de solar panels en de duidelijk zichtbare actie van de zwembadpomp als de zon scheen. Ook de recycling van het rioleringswater waarmee de mooie tuin werd besproeid sprak ons zeer aan.

Graag geven wij nog een paar tips door: wij hebben auto's gehuurd bij D&D Carrental. Daniel Hernandez gaf ons naast uitstekende prijzen, service zoals we nog nooit op Curacao ondervonden hebben. Vijf minuten nadat wij uit het vliegveld kwamen zaten we in de auto op weg naar Kas na Nort met twee gratis mobiele telefoons die we zelf verder met een tegoed konden opladen. Ook ons vertrek om 5 uur 's morgens was geen probleem voor hem, hij stond aan het vliegveld en hielp ons met onze bagage.

Wij hebben heerlijk geluncht bij Karakter op Coral Cliff waar je ook lekker kan zwemmen en snorkelen op hun bijgelegen strand. Verder was La Perla del Mar onder de boogjes opnieuw een goed restaurant voor ons waar je gezellig zit aan zee. We hebben prachtig gedoken op Marie Pompoen waar twee duikscholen naast elkaar gelegen zijn en waar je goede spullen kan huren. Prachtig koraal en een weelde aan vissen.

Onze dank vooral aan Helen en Dick voor het gebruik van hun prachtige huis en Helen voor haar hartelijke en efficiënte correspondentie.

Marjolein Hoving  -  Nederland
Mar 13, 2013
Wij zaten van 20 februari t/m 4 maart in villa Kas na Nort met 7 volwassenen en twee kindjes. We hadden de villa uitgezocht voor het uitzicht en omdat het op de wind zou liggen. Niet alleen het uitzicht was geweldig maar de hele villa. Ook voor de kleine kindjes was alles aanwezig zelfs een potje. Ook een schelp waar onze kleinzoon van twee jaar ook veel ingespeeld heeft omdat hij het in het zwembad toch koud kreeg en ander leuk speelgoed. De wind was constant aanwezig waardoor het niet te heet werd bij het huis. Het huis is compleet, het uitzicht geweldig. In de tuin zitten leguanen en de kolibries zitten erg vaak bij de bloemen. Blijft een erg mooi gezicht. Ook veel ander vogels zijn te zien zoals de troepiaal. De opkomende zon is ook erg mooi, kortom we hebben genoten van het huis, uitzicht, zwembad en Curaçao blijft geweldig leuk met zijn prachtige stranden.

Peter,Corry,Krisje,Wim,Froukje,Koen,Hylke,Bianca,Pieter,Marjolein  -  Nederland
Feb 21, 2013
We hebben met twee gezinnen, met z'n 10en, allen volwassenen, een fantastische week week gehad in Kas na Nort van 9 tot 16 februari 2013. De heerlijke temperaturen met de noordoostpassaat maakten dat het altijd lekker was op het terras aan de lange tafel of in het zwembad. Met prachtig uitzicht op de bush beneden ( daarin een paar enorme leguanen gespot) en daarachter het opspattende water van de oceaan tegen het klif. De nachten waren prima met de fan. De 5 kamers uitstekend. Servies, glazen etc. meer dan voldoende.
Heerlijke avonden kletsen, lachen, eten, drinken, spellen doen aan de lange tafel op het terras, het benaderde het paradijs :)
12 min. rijden van het vliegvled en 15 min rijden van het centrum van Willemstad. Kortom: woorden schieten tekort, gewoon naar dit plekje gaan en het zelf beleven!

Martin  -  Nederland
Feb 7, 2013
We hebben een geweldig verblijf gehad van 20 Jan TM 5 feb, wat een heerlijk huis met een overcomplete inboedel en alles nog in veelvoud aanwezig. Het zwembad is ruim en met name door het demontabel hekwerk uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het uitzicht is fenominaal en het huis licht op een rustig punt in Curaçao doch centraal van stranden, supermarkten en centrum Willemstad. Echt een aanrader.

Martin

Familie Breen  -  Nederland
May 20, 2012
Van 28 april tot en met 5 mei 2012 verbleven wij (2 volwassen en 3 kinderen: 11, 9 en 6 jaar) voor de 2e keer in Kas na Nort. Ook deze keer is dat weer heel erg goed bevallen. Caroline zorgt ervoor dat je je als een gast thuisvoelt. Helaas een beetje aan de korte kant maar heel erg fijn om weer even op het eiland te zijn. Het is een fijn huis, lekker zwembad en een geweldig uitzicht. De eerste aanblik als je binnenkomt, met direct de Caribische zee op de achtergrond, super!

We komen graag nog een keer terug!

Bart en Ruurdje Puister  -  Nederland
Mar 26, 2012
december 2011
Beste Helen en Dick ,

Ter gelegenheid van onze verjaardagen zijn wij met het hele gezin ( de kinderen en de 3 kleinkinderen 2.5 1.5 jaar en 3 maanden )naar Kas na Nort gegaan.
Wij verbleven daar van eind december tot half januari.
Caroline heeft ons zeer goed opgevangen en alles uitgelegd.
Wij hebben het in een woord heerlijk gehad !!!!!
Gezellig ontbijten op de porche aan de grote tafel met heerlijk brood van de hollandse bakker.
Een zeer comfortabel huis voor groot en klein.( kinderbedjes,kinderstoelen ,box ,speelgoed ,kinderfilmpjes ,
vaatwasser , oven , wasmachine heeel veeel servies enz enz )
Het is ook een zeer kindvriendelijk huis.

En ook niet geheel onbelangrijk heeft het weer ook goed meegewerkt.

Kortom het is voor ons echt een onvergetelijke vakantie geworden en we hopen het in de toekomst nog eens over te mogen doen.

groetjes Bart en Ruurdje

Joop en Ine Schrok  -  Nederland
Nov 18, 2011
Hallo Dick en Helen,

Wat was het geweldig om in jullie fantastische villa te mogen verblijven. Wij hadden er natuurlijk al veel over gehoord, maar het was nog mooier dan we hadden verwacht.Het ontbrak ons werkelijk aan niets. Het huis, het zwembad, de prachtige tuin en niet te vergeten het spectaculaire uitzicht op de noordkust. Wat was het heerlijk om als we thuis kwamen nog even een duik in het zwembad te kunnen nemen. Kortom, een echte aanrader. We waren stiekem wel een beetje jaloers dat Jan en Nell nog een weekje konden blijven. Maar ja, aan alles komt een eind!!! En we kijken terug op een fantastische tijd. We zullen jullie huis zeker aanraden!

Groetjes Joop en Ine Schrok

Marijke Grob-Bos  -  Nederland
Nov 10, 2011
Beste Helen en Dick,

Kas Na Nort, Kas vol Komfort! Wat vele voor mij gezegd hebben geldt ook voor ons gezelschap, 7 volwassenen en 5 kinderen (0, 2, 4, 6 en 8 jaar oud) wat een super huis! Een adembenemend uitzicht, een super zwembad, een heerlijke tuin en ook binnen van alle gemakken voorzien. Een huis waar we dus beslist eens willen terugkeren. Ook wij zagen elke ochtend 'volledaan' komen en 'legedaan' weggaan, gezegde van onze 2 jarige kleindochter. Zijn als vanouds weer al onze favoriete baaien afgegaan, kroketje gegeten op de struisvogelfarm, naar Kunst Kwartier voor een gezelige maaltijd, slenteren door de stad en naar Magusa voor onze dagelijkse boodschappen. Wat ook een aanrader is BBQ op Sheta Boka, aanvragen via Carmabi, wij hebben er met z'n allen van genoten. Dank, ook aan Caroline, voor het meedenken, zodat mijn 83 jarige vader ook in alle rust wederom van Curacao kon genieten. Al met al hebben wij een super tijd gehad en komen we zeker nogmaals terug.

Marijke en de rest

Pagina: 1  [2]  3  4  5  6